Over ons

Al ruim 20 jaar hét adres voor uw aanschaf en/of reparatie van wit? en bruingoed, LCD/Plasma, audio, multimedia, klein huishoudelijk en onderdelen. Bij ons vindt u een breed en actueel assortiment van uitsluitend de beste producten van alle bekende merken. Indien u kiest voor Passe Electrospeciaalzaak dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis, kunde en service. Mocht u besluiten een apparaat bij ons aan te schaffen dan wordt deze gratis thuisbezorgd (vraagt u gerust naar de voorwaarden) en aangesloten op de bestaande installatie. Daarnaast beschikken wij over een eigen reparatiedienst. Kortom, wij hebben alles in huis voor advies, levering en reparatie op maat! Wij verwelkomen u graag in onze winkel.

Passe Electrospeciaalzaak B.V. is een familiebedrijf dat reeds sinds 1988 in Sliedrecht is gevestigd. De start vond plaats in een kleine kiosk van 17 vierkante meter waar Ed Passe senior en Gerda Passe stofzuigers en onderdelen verkochten.

Geleidelijk werd het assortiment van stofzuigers uitgebreid met wit? en bruingoed. In 1993 is de zaak verhuisd naar een kiosk van 72 vierkante meter. Aldaar is het assortiment nog verder uitgebreid en inmiddels is alles op het gebied van wit? en bruingoed en alle onderdelen voor deze producten aan te schaffen bij Passe Electrospeciaalzaak.

Tien jaar na de start van Passe Electrospeciaalzaak B.V. gaat Eddie Passe junior meewerken. Mede hierdoor zet de groei van de zaak door en in 2005 vindt de verhuizing plaats naar een pand van ruim 240 vierkante meter. Nu is Passe Electrospeciaalzaak dé vakspeciaalzaak in Sliedrecht en omgeving op het gebied van wit? en bruingoed, LCD/plasma, audio, multimedia, klein huishoudelijk, onderdelen en reparaties.

Passe Electrospeciaalzaak: waar kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis, vakkundigheid en service centraal staan. Wij staan klaar voor consumenten en bedrijven.