Onze diensten

Bij ons vindt u alles onder één dak; vakkundig advies, een eigen bezorgservice, een eigen reparatie dienst voor witgoed en bruingoed en een team dat gespecialiseerd is in het inbouwen van uw keukenapparatuur. Door onze eigen bezorg- en reparatiedienst kunnen wij snel en flexibel werken tegen een scherpe prijs. Voor al uw aankopen, reparaties en vragen op het gebied van elektrotechnische apparatuur kunt u dus terecht bij Passe Electrospeciaalzaak.

Vakkundig advies

Bij ons krijgt u vakkundig advies op maat. Door het volgen van trainingen en productpresentaties zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Wij staan voor u klaar, hebben een luisterend oor en adviseren u waar nodig. Wij inventariseren uw wensen en behoeften en bieden u een passend product aan. U krijgt bij ons een volledige uitleg over alle specificaties en mogelijkheden. Indien u witgoed koopt kunt u er een Garantie Certificaat bij afnemen: een unieke, verlengde garantie. Indien u hiervoor kiest bent u verzekerd van 5 of 10 jaar zorgeloos gebruik van uw apparaat.

 

Eigen bezorgservice

Wij hebben een eigen bezorgservice waardoor wij snel en flexibel kunnen werken. Of het nu gaat om het bezorgen van een wasmachine of droger, het inbouwen van een koelkast, het omdraaien van de deur van een apparaat, het ophangen van een LCD/Plasma scherm of het wegwerken van de kabels, onze eigen bezorgservice zorgt ervoor. Onze medewerkers werken met professionele hulpmiddelen, waarmee ze uw aankoop probleemloos op iedere verdieping in uw huis afleveren.
In de meeste gevallen heeft u uw aankoop binnen 24 uur in huis. De bestelling wordt op het afgesproken moment bij u thuis bezorgd. Uw aankoop wordt geïnstalleerd, indien nodig aan-
gesloten op de bestaande installatie en afgesteld. Indien gewenst nemen wij vervolgens de tijd om aan u uit te leggen hoe alles werkt. U kunt direct na de installatie al genieten van uw aankoop.
Het verpakkingsafval nemen wij mee en voeren dit milieuvriendelijk af. Eventueel wordt ook de oude apparatuur kosteloos meegenomen.

 

Eigen reparatiedienst

Wij hebben een eigen reparatiedienst waardoor wij snel en flexibel kunnen werken tegen een scherpe prijs. Bij ons kunt u bijna alle merken laten repareren op het gebied van witgoed en bruingoed (inbouw en vrijstaand) en audio/visuele apparatuur. Wij bieden snellere reparatie dan de fabrikant en bieden u hierbij originele maar ook goedkopere alternatieve onderdelen aan. Wanneer u het apparaat bij ons heeft aangeschaft betaalt u geen voorrijkosten wanneer wij bij u langs moeten komen (vraagt u gerust naar de voorwaarden). Het kan zijn dat bij onderzoek van uw oude apparatuur blijkt dat deze aan vervanging toe is. Wanneer u dan beslist om bij ons nieuwe apparatuur aan te schaffen, brengen wij de voorrij? en onderzoekskosten op de eindprijs in mindering.

 

Inbouwspecialist

Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van witgoed. Door de vele verschillende maten en mogelijkheden komen wij graag bij u op locatie om te meten en een advies uit te brengen.
Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunt u erop vertrouwen dat het inbouwen van bijvoorbeeld een koelkast, stoomoven, fornuis of het ophangen van een schouwkap professioneel gebeurt. Onze medewerkers beschikken over de kennis en kunde om uw aankoop in te bouwen, te installeren en volledig werkend en met een goede uitleg bij u achter te laten. Indien u dat wenst wordt oude apparatuur kosteloos meegenomen.

 

Scheepvaartspecialist

Wij zijn gespecialiseerd in het bezorgen en inbouwen van apparatuur op schepen. Bij ons vindt u apparaten die beter bestand zijn tegen de Hertzwisselingen waar u op het water mee te maken heeft. Door onze eigen bezorgservice kunnen wij snel en flexibel werken. Wij begrijpen dat u met uw schip niet lang stil wilt liggen. Wanneer u tijd heeft om aan te leggen, zorgen wij ervoor dat onze bezorgservice op het afgesproken tijdstip op de locatie aanwezig is. De apparatuur wordt aan boord geplaatst, geïnstalleerd en aangesloten op de bestaande installatie. Het afval wordt meegenomen en milieuvriendelijk afgevoerd. Indien u dit wenst wordt de oude apparatuur kosteloos meegenomen.

 

Betaalgemak

In onze winkel kunt u contant, met pin, creditcard of uitgesteld betalen. Daarnaast beschikken onze bezorgers over een mobiele pinautomaat. U hoeft dus nooit van tevoren geld te halen
(en u hoeft geen geld in huis te hebben). Dat is niet alleen veiliger, maar ook makkelijker.